Terug naar de resultaten
Regio Noord-Brabant

Regio Noord-Brabant

Huurprijs € 4.900,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Een perfect ingericht restaurant, op een toplocatie bij de markt en de schouwburg. Het restaurant is instapklaar en beschikt over circa 150 zitplaatsen en een terras om heerlijk te vertoeven. Een zeer compleet restaurant met een prima inventaris die te gebruiken is voor veel formules zo niet alle formules! Het beschikt bovendien ook over een balie voor bezorgmaaltijden en/of afhaal...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 265 m²
Lees meer

Omschrijving

Een perfect ingericht restaurant, op een toplocatie bij de markt en de schouwburg.
Het restaurant is instapklaar en beschikt over circa 150 zitplaatsen en een terras om heerlijk te vertoeven.

Een zeer compleet restaurant met een prima inventaris die te gebruiken is voor veel formules zo niet alle formules! Het beschikt bovendien ook over een balie voor bezorgmaaltijden en/of afhaal mogelijkheden.

Het restaurant dat nu in dit pand is gevestigd wordt verplaatst naar een andere locatie in Uden waar meer zitplaatsen ter beschikking zijn.

Ter overname wordt aangeboden de huurdersbelangen, bestaande uit de complete inbouw van de restaurant faciliteiten, de inventaris en de aanbouw inclusief de koelcellen.

Ga gerust eens even kijken wat je er van vindt, het is natuurlijk niet de bedoeling om het personeel met vragen te bestoken, het restaurant is namelijk in volle gang, de makelaar vertelt je alles wat je wilt weten.

Als er vragen zijn dan kan altijd een afspraak gemaakt worden voor meer informatie over de huurprijs en overnameprijs en ook is een financiering zeker bespreekbaar.
Het emailadres voor vragen is info@rieswillems.nl en zet meteen je telefoonnummer en je naam erbij dan reageren we zeer snel.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 4.900,- per maand Aanvaarding In overleg Aanvaarding toelichting Aanvaarding binnen drie maanden na overeenstemming BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2003 Bouwjaar toelichting Sinds die tijd ook horeca Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 265 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Noord-Brabant
Horeca concentratiegebied
Ja
Welstandsklasse
A1
Sector
Restaurantsector
Type
Bistro, petit-restaurant
Terras
Ja
Horecaruimte
265 m²
Huidige aantal zitplaatsen
115

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.